júl
7

 A gyorsasagi.hu oldalon van egy Közösség menüpont. Most nem arról lesz szó.

(egy kicsit mégis: az apróhirdetések átalakítás alatt vannak, a fórum még mindig készül...)

A megújult gyorsasagi.hu legjelentősebb újdonsága a főoldalon látható Twitter modul. Nem kívánom a népszerű üzenő oldalt ismertetni, ha valaki még nem ismerné, bőven talál róla infót az interneten.

Arra szeretném viszont ösztönözni a csapatokat és versenyzőket, hogy indítsatok Twitter csatornát. Kövessétek a miénket (www.twitter.com/autokart) és mi is követni fogjuk a tieteket. Az érdekesnek talált hírek pedig megjelennek a gyorsasagi.hu főoldalán, a gyorsasagi.hu/twitter oldalon, illetve itt, a blog oldalon.

A technikai lehetőség adott, már csak rá kell hangolódnunk és kialakíthatunk egy valós idejű hírfolyamot a gyorsasági autósportról.

Természetesen a Facebook sem maradhat ki a játékból. Pillanatnyilag a legegyszerűbben a www.autokart.hu címen érhetitek el. Csatlakozzatok az oldalhoz, így saját üzenőfalatokon értesülhettek a frissítésekről.

A bejegyzés trackback címe:

https://autokart.blog.hu/api/trackback/id/tr142136908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása