aug
25

Oldtimer és Harley Davidson bemutató, Debreczeni Zita és Pirner Alma a VIP autókban, Pirner Alma féle tánc show és neves külföldi csapatok is várják a hétvégi Autós Gyorsasági OB futamra kilátogatókat.

Jean Alesi és Giancarlo Fisichella nevével fémjelzett csapat indul a hétvégi gyorsasági versenyen a Pannónia-Ringen. Az Autós Gyorsasági Országos Bajnokság VII-VIII. fordulója augusztus 28-án és 29-én várja a nagyérdeműt Debreczeni Zitával és Pirner Almával a VIP autók vezetőülésénél. Az Oldtimerek és a Harley Davidsonok mellett Pirner Alma profi táncosainak show-ját is megcsodálhatják az autóverseny szerelmesei.

 

Az Országos Bajnoksággal egyidőben a Közép-Európa Zóna Trófeát is megrendezik, amelyre a külföldi versenyzőkön kívül, a hazai mezőny több versenyzője is nevezett. A versenyhétvége záróeseménye a kétórás Közép-Európa Zóna Endurance (megbízhatósági) Trófea verseny lesz, amelyen az AF Corse csapat is indul egy GT2-es Ferrarival, miután megmérkőzött a nagytúraautók mezőnyével is. Az F1-ből ismert Jean Alesi és Giancarlo Fisichella ebben a csapatban is versenyez a Le Mans Series sorozat versenyein.

A külföldi versenyzők mellett, akad olyan magyar versenyző is, aki a hétvége során két versenyen és egy teszten is részt vesz. Mink Zoltán egy formaautót fog teszetelni, majd az M&M Motorsport Egyesület által készített Honda Civic-kel indulni fog a Young Timer versenyen és az OB-n egyaránt.

A VIP autók versenye is izgalmasnak ígérkezik, hiszen Zita és Alma egyaránt szeretnék bizonyítani rátermettségüket.

A kíváncsi szemek kedvéért a versenyzők és a szervezők Oldtimer autókat és Harley Davidson motorokat állítanak ki versenypálya területén, sőt még Safety Bike-ot is láthat a nagyérdemű, amely a formációs (bemelegítő) köröket fogja felvezetni.

A szombati versenynap egy másik kuriózuma a Pirner Alma profi táncosai által előadott bemutató, amelyet ebédidőben lehet majd megtekinteni.

A verseny oldala a gyorsasagi.hu-n

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autokart.blog.hu/api/trackback/id/tr272247369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása