sze
14

"Aki úgy gondolja, hogy ő tud vezetni és nagyképűen ül be az autójába és megy az autópályán nem tudom mennyivel, annak mindenképpen azt ajánlom, hogy próbáljon ki egy ilyen versenyt. Üljön be egy ilyen versenyautóba és szerintem az első verseny után letörik a szarva" - Debreczeni Zita

A Suzuki Swift Kupa autói nem a legerősebb, leggyorsabb versenyautók, de mégis a legkedveltebb, legnépesebb kategória a Gyorsasági Szakágban. Hogy miért? Mert az alacsony költségvetés mellett mégis nagyon nagy vezetési, versengési élményt nyújt. Itt nem a műszaki fejlettség vagy nem a pénztárca vastagsága a fontos, hanem a jelenleg 29, műszakilag teljesen egyforma autó pilótáinak képessége dönti el, néha csak ezredmásodpercnyi különbséggel egy-egy futam végeredményét. A belső köridőmérés, a kielemezhető telemetria adatok pedig mind hozzájárulnak a népszerűséghez.

A bemutató videót az RCM Motorsport készítette.

www.rcmmotorsport.hu
www.suzukikupa.hu
www.gyorsasagi.hu
 

A bejegyzés trackback címe:

https://autokart.blog.hu/api/trackback/id/tr392296425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása