júl
4

Lecseréltem a gyorsasagi.hu oldalt. Még nincs kész, mint ahogy az előző verzió sem volt kész soha teljesen. De az új oldal elért egy olyan készenléti szintet, amikor meg lehetett lépni az átállást.

Tekintettel arra, hogy az egész rendszer (gyorsasagi.hu - gokartmagazin.hu - 325i.hu - suzukikupa.hu - lotuskupa.hu) mögött egy ember munkája van, elég szűkösek az erőforrások. Namármost az új oldal egy áttervezett, átalakított adatbázisból dolgozik, így ha tovább húzódna az átállás, minden tartalmat két példányban kellene feltölteni. Erre azonban most nincs lehetőség.

Ezért úgy döntöttem, hogy beélesítem az oldalt, a hiányosságaival együtt. Ezekkel folyamatosan dolgozom, így az inaktív menüpontok egyszer csak aktívvá válnak majd, a hiányzó tartalmi elemek pedig előbb-utóbb megjelennek.

A türelmeteket ezúton is köszönöm.
Bálint F Gyula

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autokart.blog.hu/api/trackback/id/tr712129499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása