júl
18

Elkészültünk a BMW 325i Challenge oldalának megújításával. Az adatok átkerültek az új adatbázisba, az oldal megkapta az új arculatát.

A főoldal némiképp átalakult, megjelent rajta a Twitter-modul, amelyben a sorozathoz illetve annak promóteréhez kötődő hírek jelennek meg. Ezek a hírek természetesen a Twitteren is követhetők: http://www.twitter.com/325iChallenge.

www.325i.hu

www.325i.hu

Megjelent a következő futamig, illetve programig hátralévő időt mutató óra. Amennyiben egy rendezvény időterve, programja elkészül, azt innen vagy a Naptár menüpont lehet elérni. A rendezvény oldalán összegyűjtve láthatók a rendezvényhez kapcsolódó dokumentumok, programok, eredmények, cikkek stb.

A korábbi főoldalon látható volt a legfrisebb album. Ez továbbra is megmaradt, de mellé került egy doboz a legfrisebb videóval. A kettő között a letölthető dokumentumok láthatók, itt érdemes először keresni a friss versenykiírásokat, időterveket.

Jó böngészést!

A bejegyzés trackback címe:

https://autokart.blog.hu/api/trackback/id/tr342159013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása